Elektricien Amsterdam. 24/7

Bent u opzoek naar een vakkundige elektricien in ‘s Graveland voor het verhelpen van een storing of heeft u defecten aan uw meterkast, de stopcontacten of bijvoorbeeld de bedrading van uw woning of bedrijfspand?  Wij Elektrotechniek Peeters staat voor u klaar. Door heel Nederland, binnen 20 minuten ter plaatse.
Maandag tot zondag ook op feestdagen!
24 uur per dag service
Elk elektra probleem
elektricien-medewerker

Waar helpen wij u graag mee?

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waardoor u hulp van onze elektriciens nodig kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw-, aan- of verbouw van een woning. In de meeste gevallen kunt u hierbij niet ontkomen aan het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Elektricien Amsterdam helpt u graag bij ieder probleem dat u kan hebben met uw elektra.

Onze elektriciens staan 24 uur per dag voor u klaar en zijn als het een spoedgeval betreft binnen 20 minuten ter plaatse.

laagste prijs  Aardlekschakelaars plaatsen of vervangen

laagste prijs  Stoppenkasten plaatsen of vervangen

laagste prijs  Stroomstoringen verhelpen

laagste prijs  Meterkasten plaatsen of vervangen

laagste prijs  Renoveren van elektra

laagste prijs  Elektra aanleggen en vervangen

laagste prijs  Bekabeling wegwerken

laagste prijs  Installaties (elektra)

laagste prijs (Buiten)verlichting plaatsen/vervangen

laagste prijs  Stopcontacten plaatsen/vervangen

01.

Deskundigheid

Wij lossen uw problemen graag voor u op.  Elektrotechniek Peeters is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar ondersteunend is. Wij zijn een team met 50 medewerkers en bieden 24/7 ondersteuning voor zowel bedrijven als particulieren.

Onze elektriciens kan u voor alle werkzaamheden rondom elektriciteit in en om uw woning en bedrijfspand in zetten. Wij raden het altijd af om zelf met de elektra te knoeien omdat dit levensgevaarlijk is maar ook omdat het schadeposten kan veroorzaken aan de systemen die kunnen oplopen.
Hieronder volgt een overzicht van wat onze experts voor u kunnen doen:

02.

Stopcontacten aanleggen of verplaatsen

03.

Bijna alles in uw woning draait op stroom. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat uw apparaten goed zijn aangesloten!
Niet alleen zodat uw apparaten goed werken, maar vooral voor uw eigen veiligheid. Elektrotechniek Peeters is gespecialiseerd in alle elektrotechniek werkzaamheden en wij kunnen deze veilig voor u uitvoeren.

04.

Meterkasten vervangen

Bij Peeters elektrotechnieken werken uitsluitend opgeleide vakmensen met vele jaren werkervaring. Wij hebben ruim 50 experts in dienst die alles weten op gebied van elektrotechniek. Zij kunnen al uw bestaande stroomcircuits en systemen controleren op hun optimale functionaliteit en repareren indien nodig. 

05.

Aardschakelaar vervangen

Er zijn in heel Nederland ontzettend veel elektrotechniek bedrijven actief, Begrijpelijk is dat u kiest voor het bedrijf met de beste kwaliteit en de scherpste prijs. 

Neem daarom gerust contact met ons team. Wij zijn de voordeligste aanbieder in 

06.

Nieuwe (buiten)verlichting aanleggen

Heeft u altijd al die luxe inbouwspotjes gewild? Of heeft u een idee om uw woning een chique nieuwe uitstraling te geven? Onze elektriciens zijn expert in het aanleggen van elke types verlichting. Wij raden u altijd aan om dit te laten doen door een goede, erkende elektricien, Zo verkleint u de kans op kortsluiting en overbelasting van uw elektra en heeft u altijd de garantie van vakwerk.

Kwaliteit

Vakmanschap

Snelheid

Waarom Peeters?

Ons team staat 24 uur per dag klaar. Ook op feestdagen en in het weekend. Onze experts zijn up-to-date en weten precies hoe zij ieder probleem snel en voordelig kunnen oplossen. 
Dit zeggen onze klanten:

elektricien-medewerkster

Stella Peeters

Onze assistent-manager staat met haar team voor u klaar!

elektricien-klant

Probleem met de stroom in een deel van het huis. Dit bedrijf kwam vrij snel en had het Probleem heel snel opgelost. Erg vakbekwaam!

Review door: Jan S.

3 uur geleden
elektricien-klant

In de ochtend gebeld en een uurtje later was de storing in de meterkast verholpen. Prima gewerkt en netjes achtergelaten.

Review door: Natasha B.

1 dag geleden
elektricien-klant

Voor de vervanging van de meterkast werd goed geadviseerd en zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Fijne en klantvriendelijke elektricien.

Review door: Martijn Z.

16 uur geleden
bel