Elektricien Hoorn

Heeft u defecten aan uw meterkast, de stopcontacten of bijvoorbeeld de bedrading van uw woning of bedrijfspand? Het team van Elektrotechniek Peeters staat voor u klaar! Elektricien Hoorn is de snelste en bekendste expert in Zuid-Holland. Wij zijn bij spoed al binnen 20 minuten ter plaatse. En staan 365 dagen per jaar voor u klaar!
Maandag tot zondag ook op feestdagen!
24 uur per dag service
Elk elektra probleem
elektricien-medewerker

Meterkast vervangen

Inclusief btw
350
  • Met 2 jaar garantie
Populair

Aanleggen verlichting

Inclusief btw
500
  • Met 2 jaar garantie
Populair

Wegwerken bedraging

Inclusief btw
50
  • Met 2 jaar garantie
Populair

24/7 Elektricien Hoorn

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waardoor u hulp van onze elektriciens nodig kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw-, aan- of verbouw van een woning. In de meeste gevallen kunt u hierbij niet ontkomen aan het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Elektricien Hoorn uw lokale (spoed)elektricien

Onze elektriciens in Zuid-Holland staan 24 uur per dag voor u klaar en zijn als het een spoedgeval is binnen 20 minuten ter plaatse.

laagste prijs  Aardlekschakelaars

laagste prijs  Stoppenkasten

laagste prijs  Stroomstoringen

laagste prijs  Meterkasten

laagste prijs  Renoveren van elektra

laagste prijs  Elektra aanleggen

laagste prijs  Bekabeling

laagste prijs  Installaties

laagste prijs  Buitenverlichting

laagste prijs  Stopcontacten plaatsen

Elektrotechniek Peeters is de Voordeligste keuze

01.

Deskundigheid

Wij lossen uw problemen graag voor u op.  Elektrotechniek Peeters is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar ondersteunend is. Wij zijn een team met 50 medewerkers en bieden 24/7 ondersteuning voor zowel bedrijven als particulieren door heel Zuid-Holland.

02.

Persoonlijke aandacht

Elektricien Hoorn is uw lokale expert. Wij zijn klein genoeg om u persoonlijke aandacht te geven en omvangrijk genoeg om grote projecten voor u te realiseren. Heeft u een probleem met uw woonhuis? Heeft u thuis een Heeft u een kapotte schakelaar of heeft u een storing? Wij helpen u graag en zijn binnen 20 minuten bij u in
03.
Bijna alles in uw woning draait op stroom. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat uw apparaten goed zijn aangesloten! Elektricien Hoorn Zorgt niet alleen zodat uw apparaten goed werken, maar zorgt ook dat alles brandveilig is. Elektrotechniek Peeters is gespecialiseerd in alle elektrotechnische werkzaamheden en bied u ondersteuning wanneer u dit nodig heeft.
04.

Gespecialiseerd in elektrotechniek

Bij Elektricien Hoorn werken uitsluitend opgeleide vakmensen met vele jaren werkervaring. Wij hebben ruim 50 experts in dienst die alles weten op gebied van elektrotechniek. Zij kunnen al uw bestaande stroomcircuits en systemen controleren op hun optimale functionaliteit en repareren indien nodig.
05.

Elektricien Hoorn is de voordeligste van Zuid-Holland

Er zijn in heel Zuid-Holland ontzettend veel elektrotechniek bedrijven actief, Begrijpelijk is dat u kiest voor het bedrijf met de beste kwaliteit en de scherpste prijs. Elektricien Hoorn helpt u graag, neem gerust contact met ons op!
06.

Diensten

Zowel particulieren als bedrijven. Wij staan voor u klaar
 Laagspanningsinstallaties
• Verlichting
• Noodverlichting
• Beveiligingsinstallaties
• Domotica
 Elektromechanisch onderhoud
• Bliksembeveiligingsinstallaties
• Overspanningsinstallatie

Kwaliteit

Vakmanschap

Snelheid

Waarom Elektricien Hoorn?

Of het nu gaat om het maken van één stopcontact, het renoveren van complete woningen of het plaatsen van domotica, wij zijn uw elektricien in heel Nederland.

elektricien-medewerkster

Stella Peeters

Onze assistent-manager staat met haar team voor u klaar!

elektricien-klant

Probleem met de stroom in een deel van het huis. Dit bedrijf kwam vrij snel en had het Probleem heel snel opgelost. Erg vakbekwaam!

Review door: Jan S.

3 uur geleden
elektricien-klant

In de ochtend gebeld en een uurtje later was de storing in de meterkast verholpen. Prima gewerkt en netjes achtergelaten.

Review door: Natasha B.

1 dag geleden
elektricien-klant

Voor de vervanging van de meterkast werd goed geadviseerd en zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Fijne en klantvriendelijke elektricien.

Review door: Martijn Z.

16 uur geleden

Elektricien Hoorn

Heeft u problemen met uw meterkast, uw stopcontacten of misschien met de bedrading van uw woning of bedrijfspand? Ons team staat voor u klaar! Elektricien Hoorn is de snelste en bekendste expert. Wij zijn bij spoed al binnen 20 minuten ter plaatse. En staan 365 dagen per jaar voor u klaar! Plan een afspraak in en wij lossen uw probleem voor u op.
Maandag tot zondag ook op feestdagen!
24 uur per dag service
Elk elektra probleem
elektricien-medewerker

Meterkast vervangen

Inclusief btw
350
  • Met 2 jaar garantie
Populair

Aanleggen verlichting

Inclusief btw
500
  • Met 2 jaar garantie
Populair

Wegwerken bedraging

Inclusief btw
50
  • Met 2 jaar garantie
Populair

24/7 Elektricien Hoorn

Heeft u problemen met uw electra? Zijn de stoppen doorgeslagen of wilt u een nieuwe meterkast laten installeren? Dit is voor onze ervaren experts geen enkel probleem. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en getraind om uw problemen snel en vakkundig op te lossen. Elektricien Hoorn helpt u hierbij graag. Bel dus gerust uw lokale (spoed)elektricien helpt graag

Onze elektriciens staan 24 uur per dag voor u klaar en zijn als het een spoedgeval betreft binnen 20 minuten ter plaatse.

laagste prijs  Aardlekschakelaars plaatsen of vervangen

laagste prijs  Stoppenkasten plaatsen of vervangen

laagste prijs  Stroomstoringen verhelpen

laagste prijs  Meterkasten plaatsen of vervangen

laagste prijs  Renoveren van elektra

laagste prijs  Elektra aanleggen en vervangen

laagste prijs  Bekabeling wegwerken

laagste prijs  Installaties (elektra)

laagste prijs (Buiten)verlichting plaatsen/vervangen

laagste prijs  Stopcontacten plaatsen/vervangen

01.

Deskundigheid

Wij lossen uw problemen graag voor u op.  Elektrotechniek Peeters is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar ondersteunend is. Wij zijn een team met 50 medewerkers en bieden 24/7 ondersteuning voor zowel bedrijven als particulieren.

Onze elektriciens kan u voor alle werkzaamheden rondom elektriciteit in en om uw woning en bedrijfspand in zetten. Wij raden het altijd af om zelf met de elektra te knoeien omdat dit levensgevaarlijk is maar ook omdat het schadeposten kan veroorzaken aan de systemen die kunnen oplopen.
Hieronder volgt een overzicht van wat onze experts voor u kunnen doen:

02.

Stopcontacten aanleggen of verplaatsen

Elektricien Hoorn is hierin expert. Heeft u in uw woonkamer net wat stopcontacten te kort? Vervelend zeg! Wij weten dat een verlengsnoer en/of meerdere verlengsnoeren gebruiken onveilig is dus als u structureel hier gebruik van maakt raden wij u aan om een paar nieuwe stopcontacten aan te leggen. Het is niet duur, praktisch en veiliger! Onze experts adviseren u hierin en kunnen wanneer zij langs komen meteen voor u aan de slag.
03.
Dit is de hoofdtaak van onze expert elektro-techniek experts. Zij leggen nieuwe elektriciteit aan bij uw woning of bedrijfspand. Hierbij wordt er nauw samen gewerkt met andere installatiebedrijven om uw project zo snel mogelijk af te ronden. Wij zijn erkende experts en weten goed wat de regelgeving is rondom elektra en daarnaast zorgen wij er altijd voor dat het werk veilig en volgens de laatste richtlijnen wordt uitgevoerd. Onze monteurs hebben altijd hoogwaardig gereedschap zodat zij de klus snel kunnen klaren.Elektricien Hoorn
04.

Meterkasten vervangen

Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer gaan maken en moet de verdeling daarom veranderen, of is uw huidige meterkast simpelweg oud geworden? Onze experts helpen u dan graag bij de vervanging en weten precies hoe zij het aantal groepen voor u uit kunnen breiden zodat uw elektriciteit blijft werken, zelfs bij hogere belasting. Onze elektriciens regelen het ook graag als u slechts een deel van uw meterkast wilt vervangen Laat jij een nieuwe keuken plaatsen met veel apparatuur of is je meterkast gewoonweg te oud? Dan is het tijd om de meterkast te vervangen. Een installatiebedrijf heeft de experts en kunde in huis om je meterkast te vervangen en het aantal groepen uit te breiden. Wil je niet je hele meterkast vervangen, maar alleen een deel? Ook dit doen elektriciens voor je. Dit scheelt natuurlijk weer in de kosten. Elektricien Hoorn helpt u graag van a-tot-z.
05.

Aardschakelaar vervangen

Uw aardlekschakelaar in de kast beschermt uw installaties tegen lekstroom. Lekstroom is het lekken van spanning en/of elektriciteit. Wanneer onze elektricien er achter komt dat er bij u lekstroom lekt, dan haalt hij er direct de spanning af. Aardlekschakelaars zijn verplicht in uw meterkast. Vervangen of aansluiten is iets wat wij absoluut afraden om zelf te doen. Onze erkende experts zijn hierin kundig, doen het dagelijks en zorgen ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt. Elk jaar sterven er wereldwijd tienduizenden mensen onnodig door stroom in Europa. Elektricien Hoorn helpt u graag, neem gerust contact met ons op!
06.

Nieuwe (buiten)verlichting aanleggen

Heeft u altijd al die luxe inbouwspotjes gewild? Of heeft u een idee om uw woning een chique nieuwe uitstraling te geven? Onze elektriciens zijn expert in het aanleggen van elke types verlichting. Wij raden u altijd aan om dit te laten doen door een goede, erkende elektricien, Zo verkleint u de kans op kortsluiting en overbelasting van uw elektra en heeft u altijd de garantie van vakwerk.

Kwaliteit

Vakmanschap

Snelheid

Waarom Elektricien Hoorn?

Ons team staat 24 uur per dag klaar. Ook op feestdagen en in het weekend. Onze experts zijn up-to-date en weten precies hoe zij ieder probleem snel en voordelig kunnen oplossen. 
Dit zeggen onze klanten:

elektricien-medewerkster

Stella Peeters

Onze assistent-manager staat met haar team voor u klaar!

elektricien-klant

Probleem met de stroom in een deel van het huis. Dit bedrijf kwam vrij snel en had het Probleem heel snel opgelost. Erg vakbekwaam!

Review door: Jan S.

3 uur geleden
elektricien-klant

In de ochtend gebeld en een uurtje later was de storing in de meterkast verholpen. Prima gewerkt en netjes achtergelaten.

Review door: Natasha B.

1 dag geleden
elektricien-klant

Voor de vervanging van de meterkast werd goed geadviseerd en zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Fijne en klantvriendelijke elektricien.

Review door: Martijn Z.

16 uur geleden
bel