Elektricien Waarland

Heeft u defecten aan uw meterkast, de stopcontacten of bijvoorbeeld de bedrading van uw woning of bedrijfspand? Het team van Elektrotechniek Peeters staat voor u klaar! Elektricien Waarland is de nummer 1 in uw regio. Wij zijn bij spoed al binnen 20 minuten ter plaatse. En staan 365 dagen per jaar voor u klaar!
Maandag tot zondag ook op feestdagen!
24 uur per dag service
Elk elektra probleem
elektricien-medewerker

24/7 Elektricien Waarland

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waardoor u hulp van onze elektriciens nodig kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw-, aan- of verbouw van een woning. In de meeste gevallen kunt u hierbij niet ontkomen aan het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Elektricien Waarland uw lokale (spoed)elektricien

laagste prijs  Aardlekschakelaars

laagste prijs  Stoppenkasten

laagste prijs  Stroomstoringen

laagste prijs  Meterkasten

laagste prijs  Renoveren van elektra

laagste prijs  Elektra aanleggen

laagste prijs  Bekabeling

laagste prijs  Installaties

laagste prijs  Buitenverlichting

laagste prijs  Stopcontacten plaatsen

01.

Deskundigheid

Wij lossen uw problemen graag voor u op.  Elektrotechniek Peeters is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar ondersteunend is vanuit: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Wij zijn een team met 50 medewerkers en bieden 24/7 ondersteuning voor zowel bedrijven als particulieren.

02.

Persoonlijke aandacht

Elektricien Waarland is uw lokale expert. Wij zijn klein genoeg om u persoonlijke aandacht te geven en omvangrijk genoeg om grote projecten voor u te realiseren. Heeft u een probleem met uw woonhuis? Heeft u thuis een Heeft u een kapotte schakelaar of heeft u een storing? Wij helpen u graag en zijn binnen 20 minuten bij u in
03.

Veiligheid

Bijna alles in uw woning draait op stroom. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat uw apparaten goed zijn aangesloten! Elektricien Waarland Zorgt niet alleen zodat uw apparaten goed werken, maar zorgt ook dat alles brandveilig is. Elektrotechniek Peeters is gespecialiseerd in alle elektrotechnische werkzaamheden en bied u ondersteuning wanneer u dit nodig heeft.
04.

Gespecialiseerd in elektrotechniek

Bij Elektricien Waarland werken uitsluitend opgeleide vakmensen met vele jaren werkervaring. Wij hebben ruim 50 experts in dienst die alles weten op gebied van elektrotechniek. Zij kunnen al uw bestaande stroomcircuits en systemen controleren op hun optimale functionaliteit en repareren indien nodig.
05.

Elektricien Waarland is voordelig

Er zijn in heel Nederland ontzettend veel elektrotechniek bedrijven actief, Begrijpelijk is dat u kiest voor het bedrijf met de beste kwaliteit en de scherpste prijs. Elektricien Waarland helpt u graag, neem gerust contact met ons op!
06.

Diensten

•Zowel particulieren als bedrijven. Wij staan voor u klaar•

 Laagspanningsinstallaties
• Verlichting
• Noodverlichting
• Beveiligingsinstallaties
• Domotica
 Elektromechanisch onderhoud
• Bliksembeveiligingsinstallaties
• Overspanningsinstallatie

Ik heb een probleem met mijn elektra.

Kwaliteit

Vakmanschap

Snelheid

Waarom Elektricien Waarland?

Of het nu gaat om het maken van één stopcontact, het renoveren van complete woningen of het plaatsen van domotica, wij zijn uw elektricien in heel Nederland.

elektricien-medewerkster

Stella Peeters

Onze assistent-manager staat met haar team voor u klaar!

Meterkast vervangen

Inclusief btw
350
  • Met 2 jaar garantie
Popular

Aanleggen verlichting

Inclusief btw
500
  • Met 2 jaar garantie
Popular

Wegwerken bedraging

Inclusief btw
50
  • Met 2 jaar garantie
Popular
elektricien-klant

Probleem met de stroom in een deel van het huis. Dit bedrijf kwam vrij snel en had het Probleem heel snel opgelost. Erg vakbekwaam!

Review door: Jan S.

3 uur geleden
elektricien-klant

In de ochtend gebeld en een uurtje later was de storing in de meterkast verholpen. Prima gewerkt en netjes achtergelaten.

Review door: Natasha B.

1 dag geleden
elektricien-klant

Voor de vervanging van de meterkast werd goed geadviseerd en zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Fijne en klantvriendelijke elektricien.

Review door: Martijn Z.

16 uur geleden
bel