Met spoed een elektricien nodig?

Uiteraard kunt u rekenen op onze ervaren elektriciens.
Wij zorgen ervoor dat we u vlot en vakkundig van dienst kunnen zijn. 24/7 binnen 20 minuten. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties en elektrotechniek in woningen door heel Nederland waardoor wij u uitstekend kunnen helpen.

Maandag tot zondag ook op feestdagen!
24 uur per dag service
Elk elektra probleem
elektricien-medewerker

SPOED ELEKTRICIEN

Zijn er problemen met  uw elektriciteit door bijvoorbeeld blikseminslag of zijn de stoppen doorgeslagen? Bel dan direct naar 085 060 8450 (gratis) om een elektricien in te schakelen die uw problemen vakkundig verhelpt.

Maak nu gebruik van ons landelijke netwerk en kom direct in contact met de elektricien die werkt in uw regio. U bent altijd verzekerd van snelle hulp binnen 20 minuten, want onze vakmannen zitten verspreid door heel Nederland. Bij ons betaalt u daarnaast nooit te veel!

Onze expertises

laagste prijs  Aardlekschakelaars

laagste prijs  Stoppenkasten

laagste prijs  Stroomstoringen

laagste prijs  Meterkasten

laagste prijs  Renoveren van elektra

laagste prijs  Elektra aanleggen

laagste prijs  Bekabeling

laagste prijs  Installaties

laagste prijs  Buitenverlichting

laagste prijs  Stopcontacten plaatsen

01.

Storingen

Een storing in uw elektrotechnische installaties is niet alleen erg vervelend maar het kan ook hele nare gevolgen hebben. Brandgevaar of elektrocutiegevaar kunt u beter voorkomen. Probeer ook zelf niet dingen op te lossen in uw stoppenkast – maar schakel direct professionele hulp in. Het enige wat u hoeft te doen is bellen naar 085 06 08 450 (gratis)  Onze elektriciens staan voor u klaar.

02.

Binnen 20 minuten ter plaatse

Onze ruim 50 experts staan 24/7 365 dagen per jaar klaar om u te ondersteunen. Wanneer u hulp nodig heeft kunt u het beste bellen met onze centrale. Wij sturen dan de monteur die het snelst beschikbaar is in uw rekening.

Wij zijn een groot landelijk netwerk van elektriciens en hebben door heel Nederland ruim 50 expert elektriciens aangesloten. 

03.

Aanleggen door expert

Heeft u plannen om uw woning te gaan verbouwen? Neem dan het elektra altijd mee in uw verbouwplan. Na het afwerken van de muren en vloeren kunt u gemakkelijk overgaan tot het aanleggen van elektra. U dient wel eerst de nodige kabels door te trekken via de aangelegde pvc-leidingen. Als u dit hebt gedaan kunt u al meteen beginnen met het aanleggen van de elektra. Heeft u hier geen ervaring mee of twijfelt u bij de handelingen die u verricht? Schakel dan de ervaren elektricien van Elektrotechniek Peeters voor deze klus. U bent na ons bezoek verzekerd van een veilige en juiste elektra aansluiting.

Ik heb een probleem met mijn elektra.

Kwaliteit

Snelheid

Vakmanschap

Waarom Peeters?

Of het nu gaat om het maken van één stopcontact, het renoveren van complete woningen of het plaatsen van domotica, wij zijn uw elektricien in heel Nederland.

elektricien-medewerkster

Stella Peeters

Onze assistent-manager staat met haar team voor u klaar!

elektricien-klant

Probleem met de stroom in een deel van het huis. Dit bedrijf kwam vrij snel en had het Probleem heel snel opgelost. Erg vakbekwaam!

Review door: Jan S.

3 uur geleden
elektricien-klant

In de ochtend gebeld en een uurtje later was de storing in de meterkast verholpen. Prima gewerkt en netjes achtergelaten.

Review door: Natasha B.

1 dag geleden
elektricien-klant

Voor de vervanging van de meterkast werd goed geadviseerd en zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Fijne en klantvriendelijke elektricien.

Review door: Martijn Z.

16 uur geleden
bel